Glazen moskee als grafmonument

Glazen moskee als grafmonument foto 1
De heldere glazen rand geeft de vorm van de moskee extra kracht. Door de vorm van de moskee terug te laten komen in de grafbedekking is het grafmonument een eenheid geworden. Het opschrift is zwart ingeschilderd zodat deze goed leesbaar is.Enkele grafm... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 17142
Artikelnummer 14048
Collectie Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas

Productomschrijving

De heldere glazen rand geeft de vorm van de moskee extra kracht. Door de vorm van de moskee terug te laten komen in de grafbedekking is het grafmonument een eenheid geworden. Het opschrift is zwart ingeschilderd zodat deze goed leesbaar is.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.