Rustiek grafmonument met glasplaten

Rustiek grafmonument met glasplaten foto 1
De glasplaten zijn verschillend bewerkt. De achterste glasplaat is gematteerd is zorgt voor een stabiele achtergrond. De voorste glasplaat is helder gelaten op de tekst na. Het geheel bevat geen harde kleuren en heeft mede daardoor een rustiek uiterlij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20987
Artikelnummer 14021
Bewerking Gebogen, Gezandstraald diapositief
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Dieren Dieren decoratie 2d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuurlijk
Materiaal Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Diapositief decoratie - glas, Dieren decoratie 2d
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas

Productomschrijving

De glasplaten zijn verschillend bewerkt. De achterste glasplaat is gematteerd is zorgt voor een stabiele achtergrond. De voorste glasplaat is helder gelaten op de tekst na. Het geheel bevat geen harde kleuren en heeft mede daardoor een rustiek uiterlijk verkregen.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.