Graf glas

Graf glas foto 1
De hoogte van het glas geeft dit graf een trotse uitstraling. In combinatie met het strak vormgegeven natuursteen wordt het een eenheid. Het glas is gematteerd en het opschrift zal nooit meer vervagen.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3614
Artikelnummer 14029, 14031, 14034
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De hoogte van het glas geeft dit graf een trotse uitstraling. In combinatie met het strak vormgegeven natuursteen wordt het een eenheid. Het glas is gematteerd en het opschrift zal nooit meer vervagen.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.