Natuurlijke grafsteen met glas

Natuurlijke grafsteen met glas foto 1
In dit voorbeeld is goed te zien dat glas op een fraaie manier toegepast kan worden in natuurlijke grafmonumenten. Als meest prominente elementen, springen de staande delen goed in het oog. De ruwe steen is uniek en kunt u zelf uitkiezen uit onze colle... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32249
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zwerfkeien
Glas Smeltglas
Graftype Enkel
Materiaal Glas
Productsoort Rots / kei, Ruwe steen
Steensoort Leisteen

Productomschrijving

In dit voorbeeld is goed te zien dat glas op een fraaie manier toegepast kan worden in natuurlijke grafmonumenten. Als meest prominente elementen, springen de staande delen goed in het oog. De ruwe steen is uniek en kunt u zelf uitkiezen uit onze collectie. De letterplaat is gemaakt van smeltglas en heeft daarom zijn ruwe uitstraling. Hier zijn de letters op aangebracht. Omdat de glasplaat door de smelttechniek niet meer geheel doorzichtig is en omdat de glasplaat ook voor de ruwe steen staat, zijn de letters altijd goed leesbaar. Voor het liggende deel zijn bijpassende materialen gekozen, zoals de omranding van leisteen en de bedekking met pebbles en keien.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.