Natuurlijk gedenkteken met een glasplaat

De glasplaat biedt op subtiele wijze ruimte voor het opschrift. Op deze manier blijft het gedenkteken natuurlijk. De omranding is gemaakt van een soort gelijk natuursteen als het gedenkteken, dit zorgt voor eenheid.De natuur levert ons de mooiste mater... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16924
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Materiaal Glas

Productomschrijving

De glasplaat biedt op subtiele wijze ruimte voor het opschrift. Op deze manier blijft het gedenkteken natuurlijk. De omranding is gemaakt van een soort gelijk natuursteen als het gedenkteken, dit zorgt voor eenheid.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.