Natuurlijk gedenkteken met blauwe glazen vogel

Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam. Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houts... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34936
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, RVS
Materiaal Glas, Hout
Staande deel Natuurlijk en glas, Versteend hout en glas

Productomschrijving

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.