Modern RVS en glas monument

Modern RVS en glas monument foto 1
Op het glas is een silhouet aangebracht wat op subtiele wijze een uiterst persoonlijke tint aan het monument geeft. De strakke moderne RVS omranding geeft een stabiel kader om het monument. Door de beide glasplaten verschillend te bewerken ontstaat er ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4755
Collectie Exclusief, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel RVS
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Staande deel Glas

Productomschrijving

Op het glas is een silhouet aangebracht wat op subtiele wijze een uiterst persoonlijke tint aan het monument geeft. De strakke moderne RVS omranding geeft een stabiel kader om het monument. Door de beide glasplaten verschillend te bewerken ontstaat er een interessant eindresultaat.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.