Matblauwe glazen grafsteen met rivier

Matblauwe glazen grafsteen met rivier foto 1
De dekplaat en het staande deel van natuursteen hebben een mat oppervlak gekregen zodat deze eigentijdse afwerking goed past bij alle glazen elementen. De kleur van het matte glas komt hierdoor beter naar voren. Het staande deel van deze glazen grafste... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29400
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern, Natuursteen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Glas Blauw
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Rivier
Vorm Vogel

Productomschrijving

De dekplaat en het staande deel van natuursteen hebben een mat oppervlak gekregen zodat deze eigentijdse afwerking goed past bij alle glazen elementen. De kleur van het matte glas komt hierdoor beter naar voren. Het staande deel van deze glazen grafsteen bestaat uit een letterplaat van natuursteen en de glazen letterplaat. Deze glazen letterplaat is matblauw gemaakt, waardoor deze ondoorzichtig is geworden. De wit geëmailleerde letters komen hierdoor erg helder over. Op het liggende deel is met dezelfde kleur een rivier van glas gemaakt. Deze heeft ook een structuur dat lijkt op waterrimpels. Deze bijzondere structuur is door een speciale smelttechniek verkregen. Op de grafsteen is daarnaast beeldje van natuursteen geplaatst en bevat de dekplaat aan de voorzijde een sparing voor eventuele beplanting.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.