Grafzerk met steen en glas

De rivier is opgebouwd uit diverse stroken blauw glas. De sierlijke lijnen zijn allen in harmonie met elkaar. Deze harmonie maakt het een karakteristieke grafzerk.Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19053
Artikelnummer 15754
Collectie Grafzerken
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Glas, Natuursteen
Maritiem Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

De rivier is opgebouwd uit diverse stroken blauw glas. De sierlijke lijnen zijn allen in harmonie met elkaar. Deze harmonie maakt het een karakteristieke grafzerk.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.