Grafzerk met glas rivier

Het glas van de rivier bestaat uit diverse kleine stukken glas. Deze stukken glas zijn door middel van verhitting één geheel geworden. De grafzerk bestaat verder uit zorgvuldig gekozen grafbeplanting en een liggend deel van natuursteen. D... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22489
Collectie Grafzerken
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Antraciet, Kleurrijk
Liggende deel Glas, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet

Productomschrijving

Het glas van de rivier bestaat uit diverse kleine stukken glas. Deze stukken glas zijn door middel van verhitting één geheel geworden. De grafzerk bestaat verder uit zorgvuldig gekozen grafbeplanting en een liggend deel van natuursteen. Doordat de grafzerk geen staande delen bevat krijgt deze een rustig karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen