Grafsteen glas

Sierlijke grafsteen van glas. Het glas is licht gesmolten zodat het glas een lichtere uitstraling krijgt en de tekst nog beter tot zijn recht komt. De tekst is in het glas versmolten en zal levenslang meegaan. De bronzen bloemen en graflantaarn maken d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20805
Bloemen en planten Bloem
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Modern
Graftype Enkel
Materiaal Brons, Glas

Productomschrijving

Sierlijke grafsteen van glas. Het glas is licht gesmolten zodat het glas een lichtere uitstraling krijgt en de tekst nog beter tot zijn recht komt. De tekst is in het glas versmolten en zal levenslang meegaan. De bronzen bloemen en graflantaarn maken de grafsteen compleet.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.