Grafmonument van glas en cortenstaal

Strak vormgegeven grafmonument met een combinatie van glas en cortenstaal. De rivier keien geven het grafmonument een natuurlijk karakter. Het opschrift is wit versmolten waardoor deze goed leesbaar is.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zij... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20090
Collectie Exclusief, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Liggende deel Cortenstaal, Strip of band
Materiaal Cortenstaal, Glas
Staande deel Glas en cortenstaal

Productomschrijving

Strak vormgegeven grafmonument met een combinatie van glas en cortenstaal. De rivier keien geven het grafmonument een natuurlijk karakter. Het opschrift is wit versmolten waardoor deze goed leesbaar is.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.