Grafmonument met glas kunst

Grafmonument met glas kunst foto 1
Uniek vormgegeven grafmonument met kunst van glas. De blauwe en groene tinten glas komen volledig tot recht bij het zwart graniet natuursteen. De weerspiegeling van het graniet voegt een extra dimensie toe aan het grafmonument.Grafkunst is er in vele v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16420
Collectie Kunstenaars, Modern
Graftype Familiegraf - met vloer
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Glas

Productomschrijving

Uniek vormgegeven grafmonument met kunst van glas. De blauwe en groene tinten glas komen volledig tot recht bij het zwart graniet natuursteen. De weerspiegeling van het graniet voegt een extra dimensie toe aan het grafmonument.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen