Glazen grafsteen met rivier en glasprint

In deze glazen grafsteen zorgen de glazen elementen echt voor de kleur. De basis is gemaakt van zwart natuursteen, waardoor de glazen elementen veel beter opvallen. Hierin is de glazen rivier met haar slingerende, meanderende vorm een goed voorbeeld. D... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22112
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Kruis, Modern
Kleur Blauw, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel Glas, Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Productsoort Glazen foto
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

In deze glazen grafsteen zorgen de glazen elementen echt voor de kleur. De basis is gemaakt van zwart natuursteen, waardoor de glazen elementen veel beter opvallen. Hierin is de glazen rivier met haar slingerende, meanderende vorm een goed voorbeeld. De rivier krijgt haar bijzondere ton-sur-ton kleurstelling door middel van glasfusing. Daarentegen is de staande glazen letterplaat juist voorzien van een glasprint, waarvoor onze grafische afdeling met de grootste zorg een professioneel ontwerp voor u maakt. Hoewel er veel zwart in het gedenkteken is gebruikt, is het geheel toch kleurrijk.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen