Gedenkteken met ronde glazen afbeelding

Gedenkteken met ronde glazen afbeelding foto 1
De elementen van natuursteen hebben afgeronde vormen en een mat oppervlak, waardoor een zachte uitstraling ontstaat. De ronde glazen afbeelding komt hierdoor goed tot zijn recht. Door de diep genestelde kleuren, die door een speciale smelttechniek in h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33031
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Glas Glasfusing
Kleur Antraciet, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De elementen van natuursteen hebben afgeronde vormen en een mat oppervlak, waardoor een zachte uitstraling ontstaat. De ronde glazen afbeelding komt hierdoor goed tot zijn recht. Door de diep genestelde kleuren, die door een speciale smelttechniek in het glas worden gemaakt, breekt het zonlicht heel fraai op het graf. De afbeelding kan onze grafische afdeling precies vormgeven naar uw wensen en dit geldt ook voor het letters op de lettersteen. Het gedenkteken wordt hierdoor heel persoonlijk en uniek
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.