Gedenkteken met ronde glazen afbeelding

Gedenkteken met ronde glazen afbeelding foto 1
De elementen van natuursteen hebben afgeronde vormen en een mat oppervlak, waardoor een zachte uitstraling ontstaat. De ronde glazen afbeelding komt hierdoor goed tot zijn recht. Door de diep genestelde kleuren, die door een speciale smelttechniek in h... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33031
Collectie Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Kleur Antraciet, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De elementen van natuursteen hebben afgeronde vormen en een mat oppervlak, waardoor een zachte uitstraling ontstaat. De ronde glazen afbeelding komt hierdoor goed tot zijn recht. Door de diep genestelde kleuren, die door een speciale smelttechniek in het glas worden gemaakt, breekt het zonlicht heel fraai op het graf. De afbeelding kan onze grafische afdeling precies vormgeven naar uw wensen en dit geldt ook voor het letters op de lettersteen. Het gedenkteken wordt hierdoor heel persoonlijk en uniek

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.