Kort gedenkteken met glazen bol

Ook met een beperkt oppervlak is het mogelijk om een heel omvangrijk gedenkteken te maken. Dit korte gedenkteken heeft als meest opvallende onderdeel een glazen bol. Deze glazen bol is bovenaan de letterplaat geplaatst en fungeert als een symbolische z... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28210
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Graftype Kort graf
Kleur Grijs, Zwart
Materiaal Brons gepatineerd, Glas, Natuursteen
Natuurlijk Zon
Symboliek Kruis, Mens, Zon
Thema Brug
Vorm Bol

Productomschrijving

Ook met een beperkt oppervlak is het mogelijk om een heel omvangrijk gedenkteken te maken. Dit korte gedenkteken heeft als meest opvallende onderdeel een glazen bol. Deze glazen bol is bovenaan de letterplaat geplaatst en fungeert als een symbolische zon die schijnt over het grafmonument. De zonnestralen zijn net als de teksten, namen en data in het natuursteen gegraveerd en vervolgens ingeschilderd, waarbij de zonnestralen een soort Art-deco lijken te hebben. Tussen de twee natuurstenen delen, onder de glazen bol, bevindt zich een fraai bronzen beeld met een voorstelling van de hemelpoort. Naast deze accessoire is op het gedenkteken ook een rechte bronzen lantaarn vastgezet en is aan de linkerzijde een verzonken vaas gemaakt, waarin nabestaanden de meegebrachte bloemen kunnen plaatsen.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen