Gedenksteen met een orchidee op glas

Gedenksteen met een orchidee op glas foto 1
De orchidee is op het glas gezandstraald en zal dus nooit vervagen. Het glas is aan de binnenste kanten geknabbeld afgewerkt zodat de randen geen afbreuk doen aan de natuurlijke uitstraling van de orchidee. Het natuursteen van dit gedenkteken is gematt... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19643
Artikelnummer 12538
Bewerking Gezandstraald
Bloem, plant of boom Orchidee
Catalogus Inspiratietuin
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

De orchidee is op het glas gezandstraald en zal dus nooit vervagen. Het glas is aan de binnenste kanten geknabbeld afgewerkt zodat de randen geen afbreuk doen aan de natuurlijke uitstraling van de orchidee. Het natuursteen van dit gedenkteken is gematteerd afgewerkt voor een zachte uitstraling.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.