Blauw glas op een gedenkteken

Blauw glas op een gedenkteken foto 1
Op het gedenkteken zijn twee platen van blauw glas bevestigd. De bergen en de skistokken zijn op een speciale manier in het glas gestraald, deze techniek geeft door schaduwvorming een drie dimensionaal effect. Het gedenkteken wordt altijd ontworpen naa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22172
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Glas

Productomschrijving

Op het gedenkteken zijn twee platen van blauw glas bevestigd. De bergen en de skistokken zijn op een speciale manier in het glas gestraald, deze techniek geeft door schaduwvorming een drie dimensionaal effect. Het gedenkteken wordt altijd ontworpen naar de voorschriften van de begraafplaats. Dit zoeken wij voor u uit.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen