Den Hollandsche Gedenktekens Rotterdam


“U bent van harte welkom in onze prachtige ruim opgezette winkel waar u in een warme, rustige en huiselijke sfeer wordt ontvangen. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak bij ons voelt en dat u weet dat uw wensen en uw persoonlijke verhaal in vertrouwde handen zijn.”

Bert van der Pijl – Marco Fronik

Inspiratiewinkel Rotterdam


“U bent van harte welkom in onze prachtige ruim opgezette winkel waar u in een warme, rustige en huiselijke sfeer wordt ontvangen. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak bij ons voelt en dat u weet dat uw wensen en uw persoonlijke verhaal in vertrouwde handen zijn.”

Bert van der Pijl – Marco Fronik
contact Den Hollandsche Gedenkteken Rotterdam
Rotterdam – inspiratiewinkel
Straatweg 35 A
3051 BC Rotterdam (Route)

010 – 307 2842

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Gedenktekens Rotterdam

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdag9.00 tot 17.00
Woensdag9.00 tot 17.00
Donderdag9.00 tot 17.00
Vrijdag*9.00 tot 17.00
Zaterdag9.00 tot 17.00
Zondagzie inspiratiedagen

* Vrijdag 29 juni zijn we tot 16:00 geopend.

Extra inspiratiedagen

Zaterdag 23 Juni
09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 30 Juni
09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 7 Juli
09:00 tot 17:00 uur

Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Dat kan, neem gerust contact met ons op.

Onze winkel

Een ongedwongen sfeer

Loop gerust even binnen om te kijken naar de voorbeelden en mogelijkheden. In onze gezellige winkel bent u van harte welkom.

Hier vindt u voorbeelden van gedenktekens in veel verschillende materialen, vormen en stijlen, maar ook kunt u hier urnen en accessoires bekijken.

Wanneer u vragen heeft of gepast advies zoekt, dan helpen wij u graag verder.

Den Hollandsche Rotterdam inspiratiewinkel grafmonumenten en urnen

Hoe werkt het?

Luisteren naar uw verhaal

U bent van harte welkom in onze winkel. We adviseren om een afspraak te maken voor uw komst, zodat we uw privacy in de winkel kunnen waarborgen en u in alle rust uw verhaal kunt vertellen. Tijdens uw bezoek kunnen we dan verschillende materialen, stenen en andere accessoires erbij pakken om zo tot een passend ontwerp te komen.

Wanneer u dat wenst, kunt u ook meewerken aan het gedenkteken in ons meewerkatelier hier in Rotterdam.

eigen grafsteen ontwerpen den hollandsche Leonieke Terlouw

Ervaringen van klanten uit de omgeving

We plaatsen regelmatig in Rotterdam en omgeving. Hier hebben we reeds tientallen monumenten geplaatst. Wij zijn op de hoogte van de regels van alle begraafplaatsen in Nederland en in veel gevallen kennen we ook de beheerder. Hierdoor verloopt de vergunningaanvraag, die wij voor u verzorgen, soepel en kunnen daardoor volgens afspraak het persoonlijk voor u ontworpen monument plaatsen.

In de afgelopen 6 jaar heeft Den Hollandsche meer dan 5.000 families begeleid in het plaatsen van een gedenkteken.

Bekijk alle klantervaringen.

Den Hollandsche gedenktekens Rotterdam klantenreactie

“…dit ontwerp hebben kunnen realiseren.”

Het gedenkteken voor onze dochter ziet er prachtig uit. De steen, de glasplaat met tekst en de parels in de rivier vormen een mooi geheel.

Heel veel dank dat we samen met Den Hollandsche dit ontwerp hebben kunnen realiseren. Bedankt voor het advies bij de materiaal keuze en het maken en plaatsen van het gedenkteken.

‘s-Gravenhage

Den Hollandsche gedenktekens Rotterdam klantenreactie

“De werkelijkheid is nog mooier…”

Het heeft helaas even geduurd voordat ik naar het graf kon. De werkelijkheid is nog mooier dan de foto laat zien.

Ik zie het lieve hart in de een kussen zakken en in het horizontale deel zie je een gebroken hart, dankzij de steentjes, die in het hartje gelegd zijn, dat is goed gedaan.

Vlaardingen

Den Hollandsche gedenktekens Rotterdam klantenreactie

“…geheel zoals gezamenlijk ontworpen.”

Zojuist het vandaag door u geplaatste monument voor mijn overleden partner bezocht.

Het is heel mooi geworden, geheel zoals gezamenlijk ontworpen. Dank daarvoor.

Leiden

Routebeschrijving

Straatweg 35A, 3051 BC Rotterdam, Rotterdam

Route – Google Maps
Komende met de auto

In de meeste gevallen komt u vanaf de A20 en neemt u afslag 14. U komt via de Kleiweg aanrijden en ziet de Straatweg aan de rechterkant. Als u op deze kruising rechtsaf slaat vindt u onze winkel na ongeveer 200 meter aan uw rechterhand. Parkeren kunt u b.v. aan de Willem van Hillegaersbergstraat op 2 minuten lopen van onze winkel. Hier is parkeren altijd gratis. Aan de Noorderkanaalweg kunt u ook parkeren tegen een tarief van 0,57 cent per uur.


Komende met het openbaar vervoer

Vanaf station Rotterdam Centraal is onze winkel zeer goed bereikbaar. De reistijd vanaf het station is gemiddeld 15-20 minuten. U kunt vanaf spoor 16 de NS sprinter nemen richting Uitgeest. Binnen 5 minuten komt u aan op station Rotterdam-Noord. Bij de uitgang van het station volgt u de Straatweg ongeveer 200 meter tot u onze winkel aan uw linkerhand vindt. Als u met de tram komt neemt u op Rotterdam Centraal vanaf platform 4, de RET tramlijn (nummer 4) richting de Molenlaan. U stapt na ongeveer 6 minuten uit aan de Kootsekade. U volgt nu de Straatweg in zuidelijke richting tot u na ongeveer 150 meter onze winkel vindt aan uw rechterhand. LET OP: Mogelijk zijn niet alle paden en trottoirs langs de route begaanbaar.

Waarom een afspraak maken?

advies op maat

U bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen. We adviseren wel om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo weet u namelijk zeker dat een adviseur alle tijd heeft om u te helpen met uw vragen en wensen.

Wilt u buiten onze reguliere openingstijden langskomen? Dat kan, neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Den Hollansche Rotterdam silent stones
grafmonumenten adviseur ontwerper Bert van der Pijl

Bert van der Pijl

010 – 307 2842

Bert van der Pijl

010 – 307 2842

Een bezoek aan onze inspiratiewinkel

“U kijkt eerst rustig en op uw gemak rond in de winkel en daarna gaan we samen aan de slag. We bespreken uw wensen en ideeën en bekijken wat u wel en niet mooi vindt. Samen geven we het gedenkteken vorm en ontwerpen een mooi en persoonlijk monument.

U krijgt tijdens het gesprek direct een prijsopgave inclusief plaatsing van het gedenkteken. U weet zodoende direct waar u aan toe bent er er komen geen extra kosten meer bij.

Het is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast.”

Maak een afspraakStel gerust uw vraag