Onze winkels blijven open - Maak gerust een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Kampenbekijk 250 grafmonumenten

U kunt in de showtuin en showroom in Kampen meer dan 250 grafmonumenten voorbeelden bekijken. Hiermee is deze inspiratietuin de grootste van Overijssel. De meeste grafmonumenten staan buiten opgesteld, zodat u de kleuren goed in niet kunstmatig licht kunt bekijken. Mocht u een grafmonument zien dat u aanspreekt, dan kunt u ook daadwerkelijk dit grafmonument bestellen.

Den Hollandsche Kampen
Kampen - inspiratiewinkel
Carlsonstraat 11
8263 CA Kampen
Bekijk route
038 33 121 75

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag09:00 tot 17:00
Woensdag09:00 tot 17:00
Donderdag09:00 tot 17:00
Vrijdaggesloten
Zaterdag10:00 tot 13:30
Zondaggesloten

Extra inspiratiedagen

zaterdag 29 januari
10:00 tot 13:30
zaterdag 5 februari
10:00 tot 13:30
zaterdag 12 februari
10:00 tot 13:30

Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Dat kan, neem gerust contact met ons op.

Een mooi gedenkteken uitzoeken

  • 1. U bekijkt wat u mooi vindt in onze inspiratietuin- en winkel.
  • 2. Samen met u bekijken we wat u mooi vindt en ontwerpen een mooi gedenkteken.
  • 3. Meteen na het ontwerpen krijgt u inzicht in de prijs inclusief alles. Er komen geen kosten meer bij.

Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd krijgt van ons een digitaal lay-out voorstel. U kunt nog zaken veranderen. Nadat u het lay-out voorstel heeft goedgekeurd vervaardigen wij, met veel oog voor detail en kwaliteit, het gedenkteken en verzorgen de plaatsing.

over ons den hollandsche gedentekens ons team

Boris – vormgever

over ons den hollandsche gedentekens medewerkers
over ons den hollandsche gedentekens ontwerp grafsteen

Een bezoek:
hoe werkt het?

over ons den hollandsche gedentekens ons team adviseurs en ontwerpers
over ons den hollandsche gedenktekens vlinder brons uitproberen
den hollandsche gedenktekens inspiratiewinkel showroom
over ons den hollandsche gedenktekens grafsteen advies
over ons den hollandsche gedenktekens natuurlijk gedenkteken uitzoeken
over ons den Hollandsche persoonlijke gedenktekens
“Alles onder één dak”

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen. Wij verzorgen alles, van het ontwerp die wij samen met u maken, tot en met de plaatsing.

Maak een vrijblijvende afspraak

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Karsten Flier, Den Hollandsche Kampen

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Kampen thuisbezoek

“Het eindresultaat is prachtig“

Beste medewerker, wij vonden het gedenkteken voor mijn vader erg mooi, heb ook foto's doorgestuurd aan familie en die waren het daar ook mee eens. Een goed gevoel voor ons, en zeker zoals mijn ouders het zouden hebben gewild. Mijn dank met vriendelijke groet, Ineke van de Sande

December 2022
Hengelo

“mooi geworden en strak geplaatst“

Geachte M, Wauw wat het gedenkteken mooi geworden en strak geplaatst. (Hopelijk blijven de andere er van af). Met een zeer dankbare groet,

December 2022
Hardenberg

“ Al veel positieve complimenten ontvangen“

Beste Roelie, Afgelopen dinsdag is het grafmonument van mijn geplaatst in Ommen. Bijdeze wil ik de hele firma/organisatie enorm bedanken hoe het monument tot stand is gekomen en geplaatst! Het luisteren naar onze wensen, de terugkoppeling tijdens het proces en de afspraken nakomen, maakt dat jullie firma/organisatie alle eer toekomt!! Ik heb al veel positieve complimenten ontvangen over het monument, het straalt warmte uit……….

December 2022
Ommen

“Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is.“

Goedemorgen , Ik ben erg tevreden. De gedenksteen staat goed. Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is. Met zonnig weer is het mooi maar ook in regenachtig weer. Nogmaals erg tevreden met de plaatsing maar ook hoe jullie ons geholpen hebben. Met vriendelijk groet, (.....)

December 2022
Ommen

“Het is nu een mooie plek om te bezoeken“

We willen u laten weten dat het grafmonument dat geplaatst is voor onze dochter prachtig is. Precies zoals gehoopt en ontworpen. Het is nu een mooie plek om te bezoeken en onze dochter te gedenken. Ook de reacties van onze naasten zijn heel lovend. Kortom, alle lof voor jullie. Nogmaals dank!!

December 2022
Oldenzaal

Routebeschrijving

Carlsonstraat 11, 8263 CA Kampen

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Vanaf de A28 Amersfoort richting Zwolle. Neem de N50 naar de Flevoweg in Kampen. Neem afrit 32 vanaf de N50. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor Emmeloord/Kampen/N50 en voeg in op de A50. Volg de N50 ongeveer 12 km. Neem afslag 32 naar N307 richting Kampen/Dronten/Lelystad/U19. Neem de Van Doorneweg naar de Carlsonstraat. Sla rechtsaf naar de Flevoweg (190 meter). Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Zambonistraat. (160 meter). Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Van Doorneweg ( 1000 meter). Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Carlsonstraat en u vindt ons na 400 meter aan uw rechterhand.

Komende met het openbaar vervoer
De totale reistijd bedraagt ongeveer 40 minuten vanaf station Zwolle. Neem vanaf station Zwolle de sprinter richting Kampen. In Kampen aangekomen loopt u naar de bushaltes en neemt u bus 143 richting Dronten. Stap na ongeveer 9 minuten uit bij Bushalte Nijverheidsstraat. Het is nu nog ongeveer 15 minuten lopen. Loop naar het westen op de Flevoweg waar u zojuist bent uitgestapt. Ga naar de overkant de Nijverheidsstraat in en loop na ongeveer 150 meter linksaf de constructieweg in. Volg de contructieweg tot het einde en ga daar linksaf de Dieselstraat in. Loop rechtdoor bij de rotonde. De Dieselstraat gaat nu over in de Carlsonstraat. De Carlsonstraat buigt 90 graden naar rechts, volg de straat nog ongeveer 200 meter en u vindt ons aan uw rechterhand.

grafmonumenten adviseur ontwerper Kees Ruggenberg
038 33 121 75
Kees Ruggenberg

Gepast advies over grafstenen

“Adviseur Kees Ruggenberg helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument. Ook kunt u in de showroom voorbeelden van grafaccessoires, zoals boekjes, vazen en lantaarns bekijken. Naast de showroom en showtuin bevindt zich ook het glasatelier Art Emotions in Barneveld. Hier staan glasovens waarmee het glas voor grafmonumenten vervaardigd wordt. ”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag