Den Hollandsche Gedenktekens BarneveldBijzondere grafmonumenten

In de showtuin en showroom in Barneveld kunt u ongeveer 150 grafmonumenten bekijken. Mocht u een grafmonument zien dat u aanspreekt, dan kunt u ook daadwerkelijk dit grafmonument laten plaatsen. De tentoongestelde grafmonumenten variëren van staande grafstenen tot complete grafstenen met omranding en dekplaat.

Den Hollandsche Barneveld
Barneveld - inspiratiewinkel
Ambachtsweg 2
3771 MG Barneveld
Bekijk route
0342 401 315

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdagop afspraak
Woensdag09:30 tot 17:00
Donderdag09:30 tot 17:00
Vrijdag09:30 tot 17:00
Zaterdag09:30 tot 13:30
Zondaggesloten

Extra inspiratiedagen

zaterdag 29 januari
09:30 tot 13:30
zaterdag 5 februari
09:30 tot 13:30
zaterdag 12 februari
09:30 tot 13:30

Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Dat kan, neem gerust contact met ons op.

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Karsten Flier, Den Hollandsche Barneveld

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Barneveld thuisbezoek

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

December 2022
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

December 2022
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

December 2022
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

December 2022
Nijmegen

“Wij vonden dat het er mooi uitzag“

Ik ben met mijn moeder bij het graf geweest en wij vonden dat het er mooi uitzag. Wij willen jullie hierbij hartelijk bedanken voor de tijd die jullie namen en het hele proces van wensen tot uitvoering.

December 2022
Apeldoorn

Routebeschrijving

Ambachtsweg 2, 3771 MG Barneveld

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Vanaf de A1/E30 Apeldoorn richting Amersfoort neemt u afrit 16 naar Voorthuizen. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf. Rij ongeveer 500 meter en sla dan rechtsaf de Harselaarseweg in. Volg de weg 750 meter en sla dan rechtsaf de Ambachtsweg in (Net na Europa Parket aan uw linkerzijde), na 61 meter ziet u ons aan de rechterkant.

Komende met het openbaar vervoer
Vanaf station Barneveld Noord is het 1 km lopen. Loop het station uit ga ga linksaf. U komt na 34 meter bij het Spoorlijnpad, hou hier links aan en neem de trap. Vervolg de weg naar de industrie en sla vervolgens linksaf de Harselaarseweg in. Na 500 meter loopt u rechtsaf de Ambachtsweg in en ziet u ons na 61 meter aan de rechterkant.

grafmonumenten adviseur ontwerper Kees Ruggenberg
0342 401 315
Kees Ruggenberg

Gepast advies over grafstenen

“Adviseur Kees Ruggenberg helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument. Ook kunt u in de showroom voorbeelden van grafaccessoires, zoals boekjes, vazen en lantaarns bekijken. Naast de showroom en showtuin bevindt zich ook het glasatelier Art Emotions in Barneveld. Hier staan glasovens waarmee het glas voor grafmonumenten vervaardigd wordt. ”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag