Natuurlijk grafmonument met glas

Natuurlijk grafmonument met glas foto 1
De vorm van het glas lijkt op de vorm van de ruwe kei achter het glas. Dit zorgt voor harmonie van het grafmonument. De omranding en de grafbeplanting maken dit een natuurlijk grafmonument. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21102
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Materiaal Glas

Productomschrijving

De vorm van het glas lijkt op de vorm van de ruwe kei achter het glas. Dit zorgt voor harmonie van het grafmonument. De omranding en de grafbeplanting maken dit een natuurlijk grafmonument.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.