Modern glazen grafmonument met kruis

Het glazen kruis dat in de lettersteen is verwerkt, is door glasfusing gemaakt. Met deze techniek is het fraaie kleurverloop in het glas mogelijk. Dankzij het eenvoudige, maar strakke lijnenspel van het natuursteen komt het kruis extra goed uit. Ook p... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22153
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief, Modern
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Kleurrijk
Liggende deel Gesloten dekplaat, Glas, Natuursteen, Strip of band
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas
Vorm Kruis

Productomschrijving

Het glazen kruis dat in de lettersteen is verwerkt, is door glasfusing gemaakt. Met deze techniek is het fraaie kleurverloop in het glas mogelijk. Dankzij het eenvoudige, maar strakke lijnenspel van het natuursteen komt het kruis extra goed uit. Ook past het bijna zwart glanzende oppervlak van het natuursteen goed bij het felgekleurde kruis. Op het liggende deel loopt het gekleurde glas in een rechte lijn door en zorgt de weerspiegeling van het natuursteen ook voor een ruimtelijk effect.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.