Modern glazen grafmonument met kruis

Het glazen kruis dat in de lettersteen is verwerkt, is door glasfusing gemaakt. Met deze techniek is het fraaie kleurverloop in het glas mogelijk. Dankzij het eenvoudige, maar strakke lijnenspel van het natuursteen komt het kruis extra goed uit. Ook p... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22153
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Modern
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Materiaal Glas
Vorm Kruis

Productomschrijving

Het glazen kruis dat in de lettersteen is verwerkt, is door glasfusing gemaakt. Met deze techniek is het fraaie kleurverloop in het glas mogelijk. Dankzij het eenvoudige, maar strakke lijnenspel van het natuursteen komt het kruis extra goed uit. Ook past het bijna zwart glanzende oppervlak van het natuursteen goed bij het felgekleurde kruis. Op het liggende deel loopt het gekleurde glas in een rechte lijn door en zorgt de weerspiegeling van het natuursteen ook voor een ruimtelijk effect.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.