Modern glazen grafmonument in zwart en wit

Met glas is het mogelijk om een heel strak en eigentijdse sfeer te creëren. Waar we op deze site veel kleurrijke en speelse voorbeelden met glas in grafmonumenten laten zien, is dit grafmonument juist heel strak van vorm. Rechte lijnen en hoeken hebben... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35274
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Zwart
Materiaal Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Met glas is het mogelijk om een heel strak en eigentijdse sfeer te creëren. Waar we op deze site veel kleurrijke en speelse voorbeelden met glas in grafmonumenten laten zien, is dit grafmonument juist heel strak van vorm. Rechte lijnen en hoeken hebben de overhand in dit ontwerp dat qua kleur alleen uit verschillende zwarte kleurtinten bestaat en de kleur wit. Het staande deel bestaat uit twee schuin achter elkaar geplaatste glazen letterplaten die elk in een eigen zwarte tint zijn uitgevoerd. De glazen letterplaten zijn nog een klein beetje doorzichtig, waardoor de witte tekst met de naam en data op de rechter glasplaat goed leesbaar is. De linker glasplaat heeft juist een tekst in een kleur met heel weinig contrast ten opzichte van de glasplaat, wat natuurlijk ook een decoratieve keuze is. De basis van het grafmonument is het liggende deel van mat zwart natuursteen. Ook hier alleen rechte lijnen en hoeken, maar met een groot gedeelte dat is bedekt met helder witte steentjes voor een frisse, moderne uitstraling.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.