Modern glazen grafmonument in zwart en wit

Met glas is het mogelijk om een heel strak en eigentijdse sfeer te creëren. Waar we op deze site veel kleurrijke en speelse voorbeelden met glas in grafmonumenten laten zien, is dit grafmonument juist heel strak van vorm. Rechte lijnen en hoeken h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35274
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Modern
Glas Grijs
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Materiaal Glas

Productomschrijving

Met glas is het mogelijk om een heel strak en eigentijdse sfeer te creëren. Waar we op deze site veel kleurrijke en speelse voorbeelden met glas in grafmonumenten laten zien, is dit grafmonument juist heel strak van vorm. Rechte lijnen en hoeken hebben de overhand in dit ontwerp dat qua kleur alleen uit verschillende zwarte kleurtinten bestaat en de kleur wit. Het staande deel bestaat uit twee schuin achter elkaar geplaatste glazen letterplaten die elk in een eigen zwarte tint zijn uitgevoerd. De glazen letterplaten zijn nog een klein beetje doorzichtig, waardoor de witte tekst met de naam en data op de rechter glasplaat goed leesbaar is. De linker glasplaat heeft juist een tekst in een kleur met heel weinig contrast ten opzichte van de glasplaat, wat natuurlijk ook een decoratieve keuze is. De basis van het grafmonument is het liggende deel van mat zwart natuursteen. Ook hier alleen rechte lijnen en hoeken, maar met een groot gedeelte dat is bedekt met helder witte steentjes voor een frisse, moderne uitstraling.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.