Gedenkteken met een zon op glas

De zon is met speciale straaltechnieken op het glas aangebracht. Deze techniek geeft veel diepte aan de glasplaat. Het gedenkteken is verder aangekleed met natuursteen, deze natuursteen soort glanst prachtig op bij zonlicht. Door te kiezen voor smalle ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24688
Collectie Exclusief
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De zon is met speciale straaltechnieken op het glas aangebracht. Deze techniek geeft veel diepte aan de glasplaat. Het gedenkteken is verder aangekleed met natuursteen, deze natuursteen soort glanst prachtig op bij zonlicht. Door te kiezen voor smalle hoge vormen heeft het gedenkteken een elegante uitstraling verkregen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen