Kindermonument van glas met vlinders

Frivole vormen en kleuren maken van dit kindermonument van glas een opgewekt geheel. Een plek van herinnering moet namelijk passen bij de manier waarop de overledene in het leven stond. Nabestaanden hebben hier vaak een duidelijk beeld bij. De roze en ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32461
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Materiaal Glas

Productomschrijving

Frivole vormen en kleuren maken van dit kindermonument van glas een opgewekt geheel. Een plek van herinnering moet namelijk passen bij de manier waarop de overledene in het leven stond. Nabestaanden hebben hier vaak een duidelijk beeld bij. De roze en paarse bloemetjes, de vlindertjes en het gras zijn allemaal door middel van glasfusing met heldere en frisse kleuren aangebracht. Deze kleuren blijven hun intensiteit behouden over de jaren. De glazen letterplaat heeft door een speciale smelttechniek zijn structuur gekregen en hierdoor komt het opschrift in het sierlijke lettertype goed uit. Het monument is door haar vrouwelijke kleuren en vormen een prettig geheel om naar te kijken.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.