Kindergrafmonument glas

Kindergrafmonument glas foto 1
De grafsteen van het kindergrafmonument is van gesmolten glas gemaakt. Het glas is te vergelijken met een duurzame kleurplaat, u bepaalt zelf welke afbeelding waar moet komen te staan. Dit geeft veel vrijheid bij het ontwerpen en het resulteert in een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16341
Artikelnummer 15813
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Exclusief
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Materiaal Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Hart
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Hart

Productomschrijving

De grafsteen van het kindergrafmonument is van gesmolten glas gemaakt. Het glas is te vergelijken met een duurzame kleurplaat, u bepaalt zelf welke afbeelding waar moet komen te staan. Dit geeft veel vrijheid bij het ontwerpen en het resulteert in een prachtig kleurrijk kindergrafmonument.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen