Kindergrafmonument glas

Kindergrafmonument glas foto 1
De grafsteen van het kindergrafmonument is van gesmolten glas gemaakt. Het glas is te vergelijken met een duurzame kleurplaat, u bepaalt zelf welke afbeelding waar moet komen te staan. Dit geeft veel vrijheid bij het ontwerpen en het resulteert in een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16341
Bloemen en planten Bloem
Collectie Exclusief
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Materiaal Glas
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Hart

Productomschrijving

De grafsteen van het kindergrafmonument is van gesmolten glas gemaakt. Het glas is te vergelijken met een duurzame kleurplaat, u bepaalt zelf welke afbeelding waar moet komen te staan. Dit geeft veel vrijheid bij het ontwerpen en het resulteert in een prachtig kleurrijk kindergrafmonument.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.