Glazen gedenkteken

Glazen gedenkteken foto 1
Op het gedenkteken zijn twee glazen platen bevestigd. De glazen hebben verschillende bewerkingen en zijn beide geschikt voor een opschrift. De gebogen vormen komen zowel op het gedenkteken als op de glazen platen terug waardoor het harmonieus geheel is... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16101
Collectie Grafzerken, Lichte grafstenen, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Glas

Productomschrijving

Op het gedenkteken zijn twee glazen platen bevestigd. De glazen hebben verschillende bewerkingen en zijn beide geschikt voor een opschrift. De gebogen vormen komen zowel op het gedenkteken als op de glazen platen terug waardoor het harmonieus geheel is geworden.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen