Grafmonument met blauwe glazen rivier

De diepblauwe kleur van de rivier die met behulp van glasfusing is gemaakt is een fraaie een kleurige toevoeging aan dit grafmonument. De basis van dit grafmonument is gemaakt van zwart natuursteen waarbij rvs elementen zijn gebruikt, zoals de sierlijk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21730
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Glas Glasfusing
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal Glas
Natuurlijk Rivier

Productomschrijving

De diepblauwe kleur van de rivier die met behulp van glasfusing is gemaakt is een fraaie een kleurige toevoeging aan dit grafmonument. De basis van dit grafmonument is gemaakt van zwart natuursteen waarbij rvs elementen zijn gebruikt, zoals de sierlijke band van rvs om de lettersteen. De opschriften zijn gemaakt in het zwarte natuursteen en daarnaast is er ook een foto in de lettersteen gegraveerd. De combinatie van het natuursteen, het glas en het rvs geven dit gedenkteken een eigentijdse en moderne uitstraling.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.