Glazen grafmonument

Fleurig grafmonument met de kleuren van een regenboog. De achterste glazen plaat is door middel van glasfusing tot één geheel gesmolten. Het grafmonument kan worden gevuld met beplanting maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen alles a... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19658
Collectie Exclusief
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Glas

Productomschrijving

Fleurig grafmonument met de kleuren van een regenboog. De achterste glazen plaat is door middel van glasfusing tot één geheel gesmolten. Het grafmonument kan worden gevuld met beplanting maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen alles af te dekken met een dekplaat. Onze adviseurs helpen u graag met het vormgeven van een grafmonument naar wens.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.