Glazen grafmonument

Fleurig grafmonument met de kleuren van een regenboog. De achterste glazen plaat is door middel van glasfusing tot één geheel gesmolten. Het grafmonument kan worden gevuld met beplanting maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen alles a... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19658
Artikelnummer 14021
Catalogus Inspiratietuin
Collectie Exclusief
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas

Productomschrijving

Fleurig grafmonument met de kleuren van een regenboog. De achterste glazen plaat is door middel van glasfusing tot één geheel gesmolten. Het grafmonument kan worden gevuld met beplanting maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen alles af te dekken met een dekplaat. Onze adviseurs helpen u graag met het vormgeven van een grafmonument naar wens.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.