Gedenksteen met een moskee op glas

Gedenksteen met een moskee op glas foto 1
De moskee bevat twee minaretten en staat daarom prachtig gecentreerd op het glas. Aan weerszijden van de gedenksteen staan islamitische teksten. Op het voetstuk van de gedenksteen staat een verheven bronzen tekst.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19317
Collectie Exclusief, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons, Glas, Natuursteen
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De moskee bevat twee minaretten en staat daarom prachtig gecentreerd op het glas. Aan weerszijden van de gedenksteen staan islamitische teksten. Op het voetstuk van de gedenksteen staat een verheven bronzen tekst.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen