Gedenksteen kunstenaar

Deze gedenksteen is door onze kunstenaar vormgegeven. De glazen bol wordt gedragen door vier handen. De handen zijn door de kunstenaar in brons gegoten en symboliseren de samenstelling van het gezin. Door onbewerkte keien te gebruiken bij deze gedenkst... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18715
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Materiaal Brons, Glas, Natuursteen
Symboliek Handen
Vorm Bol

Productomschrijving

Deze gedenksteen is door onze kunstenaar vormgegeven. De glazen bol wordt gedragen door vier handen. De handen zijn door de kunstenaar in brons gegoten en symboliseren de samenstelling van het gezin. Door onbewerkte keien te gebruiken bij deze gedenksteen heeft de kunstenaar een natuurlijke sfeer gecreëerd. Een ontwerp komt altijd al schetsend tot stand waarbij goed geluisterd wordt naar uw wensen.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.