Dubbel graf met glazen letterplaat en vlinders

De grote vlinder van glas is een fraaie blikvanger in dit moderne dubbele grafmonument. Het ontwerp biedt een goede balans tussen frisse kleurrijke elementen en de strakke donkergrijze elementen. Het staande deel van dit monument bestaat uiteen matzwa... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32963
Collectie Exclusief, Modern
Dieren Vlinder
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De grote vlinder van glas is een fraaie blikvanger in dit moderne dubbele grafmonument. Het ontwerp biedt een goede balans tussen frisse kleurrijke elementen en de strakke donkergrijze elementen. Het staande deel van dit monument bestaat uiteen matzwarte natuurstenen letterplaat, waarop met ingeschilderde letters een persoonlijke spreuk is geplaatst. Bovenop de steen zit een tweede vlinder van glas. Daarnaast biedt de matte lichtblauwe glazen letterplaat alle ruimte voor de naam en data van de overledene. Zoals in dit monument is te zien, is de naam uitgevoerd met handgeschreven letters en dat geeft het geheel een persoonlijke uitstraling. Het liggende gedeelte heeft een omranding van matzwart natuursteen, waarbinnen het voorste vak bedekt is met donkergrijze stenen en het gedeelte achter het staande deel voorzien is van beplanting.


Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.