Dubbel graf met glazen letterplaat en vlinders

De grote vlinder van glas is een fraaie blikvanger in dit moderne dubbele grafmonument. Het ontwerp biedt een goede balans tussen frisse kleurrijke elementen en de strakke donkergrijze elementen. Het staande deel van dit monument bestaat uiteen matzwa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32963
Artikelnummer 14029, 14034
Collectie Exclusief, Modern
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De grote vlinder van glas is een fraaie blikvanger in dit moderne dubbele grafmonument. Het ontwerp biedt een goede balans tussen frisse kleurrijke elementen en de strakke donkergrijze elementen. Het staande deel van dit monument bestaat uiteen matzwarte natuurstenen letterplaat, waarop met ingeschilderde letters een persoonlijke spreuk is geplaatst. Bovenop de steen zit een tweede vlinder van glas. Daarnaast biedt de matte lichtblauwe glazen letterplaat alle ruimte voor de naam en data van de overledene. Zoals in dit monument is te zien, is de naam uitgevoerd met handgeschreven letters en dat geeft het geheel een persoonlijke uitstraling. Het liggende gedeelte heeft een omranding van matzwart natuursteen, waarbinnen het voorste vak bedekt is met donkergrijze stenen en het gedeelte achter het staande deel voorzien is van beplanting.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.