Breed graf met glas

Breed graf met glas foto 1
Het blauwe glas doet denken aan de kalmte van een stromende rivier. De bronzen vogels maken het een speels graf. Dit is een breed graf en is daarom ruim en openlijk opgezet in zijn vormgeving.Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in mee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16805
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Glas, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Brons, Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Vorm Vogel

Productomschrijving

Het blauwe glas doet denken aan de kalmte van een stromende rivier. De bronzen vogels maken het een speels graf. Dit is een breed graf en is daarom ruim en openlijk opgezet in zijn vormgeving.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.