Ook komende zaterdag zijn onze winkels open Bekijk winkels

Glazen gedenktekensEen initiatief van Den Hollandsche Gedenktekens

Glas is een uniek materiaal om stemming en emoties op een bijzondere en onnavolgbare wijze weer te geven. Een glazen grafmonument creëert transparantie en toegankelijkheid. Ook komt het glas veel ‘lichter’ over dan andere materialen. Bovendien is het materaal goed bestand tegen het Nederlandse weer en teksten op glas blijven altijd goed leesbaar. Door unieke technieken als zandstralen, glasfusing, buigen, lakken, lasergravure, eigen foto op glas, smelten en emailleren toe te passen, kunnen we het glazen grafmonument voor uw dierbare stijlvol, kleurrijk en persoonlijk maken.

In verband met het coronavirus bieden wij u 3 opties om een gedenkteken aan te schaffen

Den Hollandsche Gedenktekens biedt u in verband met het coronavirus verschillende mogelijkheden om de komende tijd toch een gedenkteken te kunnen aanschaffen. Wilt u graag een bezoek brengen in één van onze winkels, maak dan van te voren een afspraak zodat we u in alle rust, en zonder aanwezigheid van andere families, kunnen helpen. Als het u beter past of een veiliger gevoel geeft dan kunnen we ook op afstand helpen bij de oriëntatie of de aankoop van een gedenkteken.

Welke maatregelen nemen we?
  • Afspraken worden/zijn verzet zodat bezoekers zonder aanwezigheid van andere families geholpen kunnen worden.
  • We zien er op toe dat de regels om besmetting en verspreiding te voorkomen strikt worden nageleefd door zowel de adviseurs, bezoekers en overige personeelsleden.
  • Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij dat de persoon in kwestie thuisblijft.
  • Om het besmettingsrisico uit te sluiten kunt u inspiratie komen opdoen in onze voorbeeldentuin (zonder aanwezigheid van andere families) en thuis via de telefoon en mail samen met een adviseur een mooi en persoonlijk gedenkteken ontwerpen en samenstellen. Als extra service bieden u de mogelijkheid om thuis vandaan live mee te kijken tijdens het ontwerpen.
  • We volgen de ontwikkelingen en aanbevelingen van autoriteiten en andere instanties op de voet en bereiden ons voor om snel te handelen als de situatie verandert.
Bijzondere glazen gedenktekens

Bezoek onze winkels
voor vrijblijvend advies

Onze winkels zijn gewoon geopend. Ons personeel volgt de richtlijnen van het RIVM waardoor u zonder zorgen een bezoek kan brengen.

Bekijk openingstijden
chevron_right
Bijzondere glazen gedenktekens

Bezoek aan huis
door onze adviseurs

Wilt u liever thuis blijven? U kunt dan kiezen voor een bezoek aan huis door één van onze ontwerpers/adviseurs.

Bekijk de mogelijkheden
chevron_right
Bijzondere glazen gedenktekens

Verkoop op afstand
via telefoon of mail

Samen met onze adviseur kunnen wij op afstand een gedenkteken ontwerpen. U kunt live meekijken met de adviseur terwijl u thuis bent.

Meer informatie
chevron_right

Inspiratie opdoen en geheel vrijblijvend een ontwerp laten maken

Ons uitgebreide assortiment glazen grafmonumenten bestaat uit goed betaalbare monumenten in verschillende stijlen en uitvoeringen. Bekijk op uw gemak wat u aanspreekt en laat daarna geheel vrijblijvend een persoonlijk gedenkteken ontwerpen. Onze creatieve ontwerper maakt geheel vrijblijvend en gratis voor u een ontwerp.

Bijzondere glazen gedenktekens

Grafsteen voorbeelden
465 voorbeelden

Blader door 465 voorbeelden in ons fotoboek. Bewaar de foto’s die u aanspreken om zo een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Bekijk alle grafsteen voorbeelden
chevron_right
Een bijzonder gedenkteken

Samen ontwerpen
geheel vrijblijvend en gratis

Aan de hand van uw wensen en opgedane inspiratie maken we geheel vrijblijvend een persoonlijk ontwerp voor een uniek gedenkteken.

Vrijblijvend uniek ontwerp
chevron_right
Grafsteen prijzen den hollandsche gedenktekens

Prijsinformatie
wat kost een gedenkteken?

De prijs van een grafsteen of grafmonument van goede kwaliteit begint al bij 1.650 euro, maar kan oplopen afhankelijk van de keuzes die u maakt.

Prijsinformatie
chevron_right

We staan open voor al uw ideeën

Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We berekenen geen extra kosten voor een eigen ontwerp grafsteen. De uiteindelijke prijs van het gedenkteken wordt bepaald door de gebruikte materialen en de bewerkingen daarvan.

glazen gedenktekens ontwerp

U hebt iets gezien

U hebt iets gezien wat u mooi vindt. Op internet, op de begraafplaats, in onze inspiratietuin showroom.

glazen gedenktekens ontwerp

Een kenmerk

U wilt graag een bepaald kenmerk van de overledene verwerkt zien in het persoonlijke gedenkteken.

glazen gedenktekens ontwerp

Uw ideeën

U heeft in gedachte of een voorbeeld hoe het monument er ongeveer uit moet komen te zien.

glazen gedenktekens ontwerp

Nog geen idee?

Door te luisteren naar de verhalen over de overledene en uw wensen komen we samen tot een resultaat.

Kom vrijblijvend langs in onze inspiratietuinen

Bij Den Hollandsche Gedenktekens ontwerpen en maken wij met de grootste zorg persoonlijke en bijzondere grafstenen. U kunt bij ons in alle rust rondkijken en inspiratie opdoen in één van onze sfeervolle winkels en inspiratietuinen in Nederland.

  • U bekijkt wat u mooi vindt in onze inspiratietuin en winkel.
  • Samen met u bekijken we wat u mooi vindt en ontwerpen een mooi gedenkteken.
  • Meteen na het ontwerpen krijgt u inzicht in de prijs inclusief alles. Er komen geen kosten meer bij.
  • Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd, krijgt u van ons een lijntekening van het gedenkteken. U kunt nog zaken veranderen.
  • Nadat u de lijntekening heeft goedgekeurd vervaardigen wij, met veel oog voor detail en kwaliteit, het gedenkteken en verzorgen de plaatsing.
grootste monumententuin grafstenen van Nederland
grafmonumenten den hollandsche contact
0481 – 371 333

“Het uitzoeken van een grafmonument is niet makkelijk. Er moeten keuzes gemaakt worden over de vormgeving, de kleur, het soort letters, accessoires, decoraties, de materialen en eventuele grafbeplanting.” – Charlene Brul, adviseur

Heeft u hulp nodig? Stel uw vraag.