Den Hollandsche Ochten


“Een grafmonument, gedenksteen of urn is heel persoonlijk. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor traditionele grafmonumenten, maar niet iedereen kan binnen dat aanbod slagen voor een passend gedenkmonument. Bij u kunt u zelf alle onderdelen van het monument samenstellen. Of het nu gaat om de materialen, vorm, belettering of accessoires; wij maken het zoals u het wenst.”

Ben Dammers – Den Hollandsche Gedenktekens

Den Hollandsche Ochten


“Een grafmonument, gedenksteen of urn is heel persoonlijk. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor traditionele grafmonumenten, maar niet iedereen kan binnen dat aanbod slagen voor een passend gedenkmonument. Bij u kunt u zelf alle onderdelen van het monument samenstellen. Of het nu gaat om de materialen, vorm, belettering of accessoires; wij maken het zoals u het wenst.”

Ben Dammers – Den Hollandsche Gedenktekens

contact Den Hollandsche Ochten
Ochten – inspiratiewinkel
Mercuriusweg 46
4051 CV Ochten (bij Tiel) Route

0344 – 642 371

Stel uw vraag

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag*13.00 tot 17.30
Woensdag*13.00 tot 17.30
Donderdag*13.00 tot 17.30
Vrijdag*13.00 tot 17.30
Zaterdag*13.00 tot 17.00
Zondaggesloten

* Dinsdag 15 mei is deze winkel gesloten. In onze winkels in Elst of Culemborg kunt u van 09:00 tot 16:00 uur terecht voor vrijblijvend advies

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Advies aan huis

Geheel vrijblijvend en zonder kosten komen we graag bij u langs om een mooi en passend gedenkteken samen te stellen. Rustig en op ons gemak bespreken we alle details, we laten u voorbeelden zien, u krijgt advies wat het beste past en samen geven we het gedenkteken stap voor stap vorm.

U hoeft zelf niets te regelen. Wij verzorgen alles, van het ontwerp tot en met de plaatsing.

Plan een thuisbezoek

Oriënteren in onze winkel

U krijgt een goed indruk

In onze winkel kunt u rustig en op uw gemak rondkijken en ideeën opdoen. U ziet vele voorbeelden van grafmonumenten in verschillende stijlen en uitvoeringen. Ook krijgt u een goede indruk van de soorten en kleuren natuursteen waarmee we werken.

Indien u vragen heeft dan is er altijd een deskundige adviseur beschikbaar om uw vragen direct te beantwoorden.

Den Hollandsche Gedenktekens Ochten

Na het oriënteren in onze winkel

Gratis persoonlijk ontwerp

Nadat u op u gemak in onze winkel heeft rondgekeken gaan we samen tijdens een persoonlijke gesprek aan de slag. We nemen stap voor stap het gedenkteken door en geven u betrouwbaar advies bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Soms bekijken we nog even wat voorbeelden in het echt zodat u weloverwogen alle beslissingen kunt nemen. Samen met u hebben we het gedenkteken ontworpen.

Den Hollandsche Elst showroom

Prijsberekening

na ontwerpen en samenstellen

Meteen nadat wij samen met u het monument ontworpen hebben, krijgt u inzicht in de prijs.

Deze prijs is inclusief betonfundering, antiverzakkingspalen en plaatsing van het grafmonument. Er komen dus geen andere kosten meer bij.

grafsteen uitzoeken prijsberekening

Wat zeggen onze klanten

Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij op de hoogte van de regels van alle begraafplaatsen en in veel gevallen kennen we ook de beheerder. Hierdoor verloopt de vergunningaanvraag, die wij voor u verzorgen, soepel en kunnen daardoor volgens afspraak de persoonlijk ontworpen grafsteen plaatsen.

In de afgelopen 6 jaar heeft Den Hollandsche meer dan 5.000 families succesvol begeleid in het plaatsen van een persoonlijk gedenkteken.

Bekijk meer klantervaringen.

Den Hollandsche gedenktekens Wezep klantenreactie

“…helemaal naar wens.”

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor.

Nijmegen

Den Hollandsche gedenktekens Wezep klantenreactie

“Het is prachtig geworden,…”

Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank!

Rhenen

Den Hollandsche gedenktekens Wezep klantenreactie

“Het gedenkteken ziet er mooi uit…”

Het gedenkteken ziet er mooi uit precies zoals wij verwacht hadden. Heel hartelijk dank hier voor.

Tiel

Routebeschrijving

Mercuriusweg 46, 4051 CV Ochten

Route – Google Maps
Komende met de auto
Den Hollandsche Gedenktekens in Ochten ligt vlakbij de snelweg A15. Vanaf de snelweg A15 neemt u afrit Ochten, u rijdt ongeveer 150 meter op de n233 en slaat dan rechtsaf de cuneraweg in. U neemt de rotonde 3kwart, rijdt langs de Mc Donalds en na ongeveer 1km slaat u rechtaf de Heuningstraat in. Volg de Heuningstraat ongeveer 1km en sla dan (net na de bushalte) de industrieweg in. Na ongeveer 400 meter, de 2e weg rechts, rijdt u de Mercuriusweg in en ziet u onze inspiratiewinkel na 50 meter aan uw linker hand.


Komende met het openbaar vervoer
Onze inspiratiewinkel is op ongeveer 400 meter vanaf de bushalte gelegen. U stapt met de bus uit bij bushalte “De Heuning” in Ochten. Loop na ongeveer 20 meter linksaf de Industrieweg in. Na ongeveer 400 meter, de 2e weg rechts, loopt u de Mercuriusweg in en ziet u onze inspiratiewinkel na 50 meter aan uw linker hand. De Bushalte Brandweerkazerne in Ochten waar u uit moet stappen is goed bereikbaar vanuit Tiel en Kesteren.

Kaart Google maps

Kaart Google maps

grafmonumenten adviseur ontwerper ben dammers

Ben Dammers

0344 – 642 371

Ben Dammers

0344 – 642 371

Voorbeelden in het echt en uniek persoonlijk ontwerp…

“In onze ruim opgezette winkel kunt u rustig en ongestoord grafsteen voorbeelden en accessoires bekijken. Hier krijgt u een goede indruk van wat u wel en niet mooi vindt.

Na uw bezoek aan de inspiratiewinkel bieden we u aan om samen met ons een uniek en persoonlijk gedenkteken te ontwerpen, we kunnen daarbij uitgaan van een voorbeeld die u heeft gezien of uw eigen wensen en ideeën.

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.”

Maak een afspraakStel gerust uw vraag