Den Hollandsche Gedenktekens Nederweert


“Een grafmonument, gedenksteen of urn uitzoeken is een persoonlijke aangelegenheid. U kunt bij ons terecht voor eenvoudige tot heel bijzondere grafmonumenten. Precies waar uw voorkeur naar uit gaat. We maken elk monument op maat waardoor wij u de garantie kunnen geven dat u altijd zult slagen voor een mooi en gepast grafmonument.”

Jolanda Camp-Joosten – Den Hollandsche Gedenktekens Nederweert

Den Hollandsche Gedenktekens Nederweert


“Een grafmonument, gedenksteen of urn is heel persoonlijk. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor traditionele grafmonumenten, maar niet iedereen kan binnen dat aanbod slagen voor een passend gedenkmonument. Bij u kunt u zelf alle onderdelen van het monument samenstellen. Of het nu gaat om de materialen, vorm, belettering of accessoires; wij maken het zoals u het wenst.”

Jolanda Camp-Joosten – Den Hollandsche Gedenktekens Nederweert

contact Den Hollandsche Gedenktekens Nederweert
Nederweert – inspiratiewinkel
Pannenweg 136
6031 RK Nederweert Route

0495 – 519 990

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Gedenktekens Nederweert

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdagop afspraak
Donderdag10.00 tot 17.00
Vrijdag10.00 tot 17.00
Zaterdag9.00 tot 17.00
Zondaggesloten

Extra inspiratiedagen

Zaterdag 23 Juni
09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 30 Juni
09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 7 Juli
09:00 tot 17:00 uur

Oriënteren in onze winkel

U krijgt een goed indruk

In onze winkel kunt u rustig en op uw gemak rondkijken en ideeën opdoen. U ziet vele voorbeelden van grafmonumenten in verschillende stijlen en uitvoeringen. Ook krijgt u een goede indruk van de soorten en kleuren natuursteen waarmee we werken.

Indien u vragen heeft dan is er altijd een deskundige adviseur beschikbaar om uw vragen direct te beantwoorden.

Den Hollandsche Gedenktekens Nederweert

Na het oriënteren in onze winkel

Gratis persoonlijk ontwerp

Nadat u op u gemak in onze winkel heeft rondgekeken gaan we samen tijdens een persoonlijke gesprek aan de slag. We nemen stap voor stap het gedenkteken door en geven u betrouwbaar advies bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Soms bekijken we nog even wat voorbeelden in het echt zodat u weloverwogen alle beslissingen kunt nemen. Samen met u hebben we het gedenkteken ontworpen.

Den Hollandsche Gedenktekens Nederweert

Prijsberekening

na ontwerpen en samenstellen

Meteen nadat wij samen met u het monument ontworpen hebben, krijgt u inzicht in de prijs.

Deze prijs is inclusief betonfundering, antiverzakkingspalen en plaatsing van het grafmonument. Er komen dus geen andere kosten meer bij.

Den Hollandsche Gedenktekens Nederweert prijzen van een grafsteen

Wat zeggen onze klanten

Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij op de hoogte van de regels van alle begraafplaatsen en in veel gevallen kennen we ook de beheerder. Hierdoor verloopt de vergunningaanvraag, die wij voor u verzorgen, soepel en kunnen daardoor volgens afspraak de persoonlijk ontworpen grafsteen plaatsen.

In de afgelopen 6 jaar heeft Den Hollandsche meer dan 5.000 families succesvol begeleid in het plaatsen van een persoonlijk gedenkteken.

Bekijk meer klantervaringen.

Den Hollandsche gedenktekens Nederweert klantwaarderingen

“Bedankt voor jullie aandacht en het mooie werk…”

De steen is prachtig geworden! We zijn enorm blij met het eind resultaat en in het echt ziet hij er nog mooier uit dan op de foto. De rest van de familie is ook enorm tevreden.

Bedankt voor jullie aandacht en het mooie werk. De visjes zijn ook prefect, precies wat we wilden. We zijn zeer tevreden over de service en dat het mogelijk was om de steen op zo’n korte termijn klaar te krijgen.

Eindhoven

Den Hollandsche gedenktekens Nederweert klantwaarderingen

“Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.”

Mijn kinderen en ik zijn heel erg blij met het resultaat.

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Helmond

Den Hollandsche gedenktekens Nederweert klantwaarderingen

“…precies zo geworden als wij in onze gedachten hadden…”

Graag wil ik U bedanken voor de uitvoering van het zorgvuldig gemaakte ontwerp en de adviezen. Het is precies zo geworden als wij in onze gedachten hadden dat het moest worden en staat heel natuurlijk met de bomen als achtergrond.

Het monument trekt veel belangstelling, juist omdat het eens wat anders is dan gewoon, ik heb Uw bordje dan ook nog maar even laten staan. Ook het plaatsen van het monument was zeer respectvol en zorgvuldig. Ik dacht ik laat het U even weten hoe wij Uw professionaliteit op prijs stellen.

Weert

Routebeschrijving

Pannenweg 136, 6031 RK Nederweert

Route – Google Maps
Komende met de auto
Den Hollandsche Gedenktekens in Nederweert is gelegen op bedrijventerrein Pannenweg. Route vanuit Eindhoven, A2 richting Maastricht. Neem afslag Nederweert. Onderaan de afslag links richting Nederweert / Helmond. Ga bij de 4e verkeerslichten rechtsaf (industrieterrein Pannenweg). Neem vervolgens de 1e weg links. Rij een stukje rechtdoor en na het 1e kruispunt ziet u ons pand vervolgens aan uw linkerhand.


Komende met het openbaar vervoer
Vanaf het station in Weert neemt u de bus naar Nederweert. In Nederweert stapt u uit bij bushalte Lindenstraat. (De reistijd bedraagt ongeveer 12 minuten.) Loop in de tegenovergestelde richting van het centrum. Na een paar honderd meter steekt u de kruising over en loopt rechtdoor de statenweg in. Neem de 1e weg naar links, dit is de pannenweg. Na een paar honderd meter, direct na het 1e kruispunt, ziet u Den Hollandsche aan uw linkerhand. In normaal tempo loopt u de afstand in 6 minuten.

Kaart Google maps

Kaart Google maps

grafmonumenten adviseur ontwerper Jolanda Camp-Joosten

Jolanda Camp-Joosten

0495 – 519 990

Jolanda Camp-Joosten

0495 – 519 990

Voorbeelden in het echt en uniek persoonlijk ontwerp…

“In onze ruim opgezette winkel kunt u rustig en ongestoord grafsteen voorbeelden en accessoires bekijken. Hier krijgt u een goede indruk van wat u wel en niet mooi vindt.

Na uw bezoek aan de inspiratiewinkel bieden we u aan om samen met ons een uniek en persoonlijk gedenkteken te ontwerpen, we kunnen daarbij uitgaan van een voorbeeld die u heeft gezien of uw eigen wensen en ideeën.

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.”

Maak een afspraakStel gerust uw vraag