Den Hollandsche Gedenktekens AmsterdamIn samenwerking met Spierings en Dunweg Uitvaartzorg

In de Amsterdamse wijk de Kadoelen ligt Afscheidshuis Amsterdam. Hier kunt u terecht voor u advies over de aanschaf van een gedenkteken. Onze adviseur, Marco Fronik, komt langs op deze locatie om u in alle rust uitleg te geven over de aanschaf van een gedenkteken. Hier kunt u geen voorbeelden in het echt bekijken, wel kunnen wij uw ideeen verwerken in een bijzonder en uniek ontwerp.

Den Hollandsche Amsterdam
Amsterdam - adviespunt
Eudorinastraat 6
1035VE Amsterdam
Bekijk route
020 - 244 29 44

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Als u een bezoek wilt brengen raden wij u aan om hieronder een afspraak te maken. Wij zullen contact met u opnemen om een geschikt moment te plannen zodat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Marco Fronik, Den Hollandsche Amsterdam

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Amsterdam thuisbezoek

Google beoordelingen van Den Hollandsche Gedenktekens Amsterdam

Routebeschrijving

Eudorinastraat 6, 1035VE Amsterdam

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Neem op de A10, Ringweg Noord, afrit 16 naar de s116/N247 richting Noord/Nieuwendam/Centrum/Volendam. Volg de rechterrijstrook om rechtsaf te slaan naar de Nieuwe Leeuwarderweg/de s116. Volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg naar Nieuwendam te nemen. Volg de rechterrijstrook om de borden Buiksloot te volgen. Volg een rijstrook naar keuze om rechtsaf te slaan naar de IJdoornlaan/de s117. Ga na ruim 2km linksaf naar de Vorticellaweg. Sla vervolgens na ongeveer 600 meter linksaf naar de Kadoelenweg. Ga nu over een paar honderd meter rechtsaf de Stoombootweg in en ga vervolgens na 200 meter rechtsaf de Eudorinastraat in. Na 50 meter ziet u ons aan de rechterzijde.

Komende met het openbaar vervoer
Neem vanaf metrostation Centraal Station de metro 52 richting Noord. Loop hier vandaan naar bushalte Station Noord (3 minuten lopen) en neem daar bus 319 richting Landsmeer. Stap uit bij bushalte Vorticellaweg. Vanaf hier is het 6 minuten wandelen. Loop op de Johannes J. Glasweg naar het Noordwesten. Loop de 1e weg links in, dit is de Kadoelenweg. Volg deze een klein stukje en ga dan rechtsaf de Stentorstraat in. De Stentorstraat draait na ongeveer 200 meter iets naar links en gaat over in de Eudorinastraat. Volg de straat even en dan ziet u ons aan uw rechterzijde.

grafmonumenten adviseur ontwerper Marco Fronik
020 - 244 29 44
Marco Fronik

Wat kunt u verwachten bij een bezoek?

“Tijdens uw bezoek kunnen we samen inspiratie opdoen in ons digitaal fotoboek met daarin ruim 1.500 voorbeelden. Deze monumenten geen u veel ideeën van wat er allemaal mogelijk is.

Na uw bezoek ontwerpen we samen een mooi en harmonieus gedenkteken, we gaan hierbij uit van de inspiratie die u heeft opgedaan in ons fotoboek.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag