Den Hollandsche Gedenktekens AmsterdamIn samenwerking met Spierings en Dunweg Uitvaartzorg

In de Amsterdamse wijk de Kadoelen ligt Afscheidshuis Amsterdam. Hier kunt u terecht voor u advies over de aanschaf van een gedenkteken. Onze adviseur, Marco Fronik, komt langs op deze locatie om u in alle rust uitleg te geven over de aanschaf van een gedenkteken. Hier kunt u geen voorbeelden in het echt bekijken, wel kunnen wij uw ideeen verwerken in een bijzonder en uniek ontwerp.

Den Hollandsche Amsterdam
Amsterdam - adviespunt
Eudorinastraat 6
1035VE Amsterdam
Bekijk route
020 - 244 29 44

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Als u een bezoek wilt brengen raden wij u aan om hieronder een afspraak te maken. Wij zullen contact met u opnemen om een geschikt moment te plannen zodat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Marco Fronik, Den Hollandsche Amsterdam

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Amsterdam thuisbezoek

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

December 2022
Amsterdam

“erg blij en tevreden met het resultaat“

Vandaag waren wij aanwezig bij het plaatsen van de gedenksteen en de omranding van het graf van onze dochter. De 2 mensen, Marcel en Mark, plaatsten het gedenkteken heel mooi en rustig. We zijn erg blij en tevreden met het resultaat. Nogmaals, onze hartelijke dank.

December 2022
Amsterdam

“ Ik ben heel tevreden“

Op 25 november 2014 is de gedenksteen van mijn lieve zoon en broer geplaatst. Het laatste halfuur mocht ik als moeder hierbij aanwezig zijn en kreeg ik de gelegenheid om de glassteentjes zelf te zetten. Dit moment heb ik als fijn ervaren. De steen is gemaakt zoals dit was afgesproken met de tekenaar. De steen is persoonlijk, mooi en een blikvanger. Ik ben heel tevreden met de afwerking hiervan. De twee plaatsers van de gedenksteen vond ik betrokken en zij hebben hun werk zeer goed gedaan. Wij zijn tevreden over de gedenksteen en bedanken Den Hollandsche voor alles.

December 2022
Amsterdam

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

December 2022
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

December 2022
Landsmeer

Routebeschrijving

Eudorinastraat 6, 1035VE Amsterdam

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Neem op de A10, Ringweg Noord, afrit 16 naar de s116/N247 richting Noord/Nieuwendam/Centrum/Volendam. Volg de rechterrijstrook om rechtsaf te slaan naar de Nieuwe Leeuwarderweg/de s116. Volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg naar Nieuwendam te nemen. Volg de rechterrijstrook om de borden Buiksloot te volgen. Volg een rijstrook naar keuze om rechtsaf te slaan naar de IJdoornlaan/de s117. Ga na ruim 2km linksaf naar de Vorticellaweg. Sla vervolgens na ongeveer 600 meter linksaf naar de Kadoelenweg. Ga nu over een paar honderd meter rechtsaf de Stoombootweg in en ga vervolgens na 200 meter rechtsaf de Eudorinastraat in. Na 50 meter ziet u ons aan de rechterzijde.

Komende met het openbaar vervoer
Neem vanaf metrostation Centraal Station de metro 52 richting Noord. Loop hier vandaan naar bushalte Station Noord (3 minuten lopen) en neem daar bus 319 richting Landsmeer. Stap uit bij bushalte Vorticellaweg. Vanaf hier is het 6 minuten wandelen. Loop op de Johannes J. Glasweg naar het Noordwesten. Loop de 1e weg links in, dit is de Kadoelenweg. Volg deze een klein stukje en ga dan rechtsaf de Stentorstraat in. De Stentorstraat draait na ongeveer 200 meter iets naar links en gaat over in de Eudorinastraat. Volg de straat even en dan ziet u ons aan uw rechterzijde.

grafmonumenten adviseur ontwerper Marco Fronik
020 - 244 29 44
Marco Fronik en Lia Schrier

Wat kunt u verwachten bij een bezoek?

“Tijdens uw bezoek kunnen we samen inspiratie opdoen in ons digitaal fotoboek met daarin ruim 1.500 voorbeelden. Deze monumenten geen u veel ideeën van wat er allemaal mogelijk is.

Na uw bezoek ontwerpen we samen een mooi en harmonieus gedenkteken, we gaan hierbij uit van de inspiratie die u heeft opgedaan in ons fotoboek.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag