Den Hollandsche Gedenktekens AmersfoortIn samenwerking met Meijerink uitvaartzorg van uitvaartcentrum de Piramide

In Amersfoort is het kleinschalige uitvaartcentrum De Piramide van Meijerink uitvaartzorg gevestigd. Hier kunt u terecht voor u advies over de aanschaf van een gedenkteken. Onze adviseur, Ben Dammers, komt langs op deze locatie om u in alle rust uitleg te geven over de aanschaf van een gedenkteken. Hier kunt u geen voorbeelden in het echt bekijken, wel kunnen wij uw ideeen verwerken in een bijzonder en uniek ontwerp.

Den Hollandsche Amersfoort
Amersfoort - adviespunt
Utrechtseweg 266
3818EW Amersfoort
Bekijk route
033 200 30 57

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Als u een bezoek wilt brengen raden wij u aan om hieronder een afspraak te maken. Wij zullen contact met u opnemen om een geschikt moment te plannen zodat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Ben Dammers, Den Hollandsche Amersfoort

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Amersfoort thuisbezoek

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

December 2022
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

December 2022
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

December 2022
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

December 2022
Woerden

“We zijn erg tevreden met het resultaat.“

afgelopen weekend hebben we de steen bekeken. We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is helemaal geworden wat we van te voren gedacht hadden. De letters komen in het echt mooier en duidelijker over dan op de foto's of voorbeelden is weer te geven.

December 2022
Zeist

Routebeschrijving

Utrechtseweg 266, 3818EW Amersfoort

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Beschrijving vanaf Amersfoort richting Utrecht op weg N237. Ga na restaurant de Spitsheuvel bij de stoplichten linksaf. Volg de licht slingerende weg tot de t-splitsing en sla hier links af. De weg buigt na een korte afstand naar rechts, blijf de weg volgen tot een y-splitsing, neem de linker rijweg en daar ziet u een bordje met “Piramide” met een pijl naar links. U slaat bij het bordje links af en bent op bestemming aangekomen.

Komende met het openbaar vervoer
Vanaf station Amersfoort centraal neemt u bus 52 (Utrecht) of bus 56 (Zeist/Doorn) en stapt u uit bij halte Zon & Schild. Vanaf de halte loopt u ongeveer 100 meter terug en gaat dan rechtsaf de Utrechtseweg in. Volg de licht slingerende weg tot de t-splitsing en ga hier links af. De weg buigt na een korte afstand naar rechts, blijf de weg volgen tot een y-splitsing, hou hier links aan en daar ziet u een bordje met “Piramide” met een pijl naar links. U loopt bij het bordje links af en bent op bestemming aangekomen.

grafmonumenten adviseur ontwerper Karsten Flier
033 200 30 57
Ben Dammers

Wat kunt u verwachten bij een bezoek?

“Tijdens uw bezoek kunnen we samen inspiratie opdoen in ons digitaal fotoboek met daarin ruim 1.500 voorbeelden. Deze monumenten geen u veel ideeën van wat er allemaal mogelijk is.

Na uw bezoek ontwerpen we samen een mooi en harmonieus gedenkteken, we gaan hierbij uit van de inspiratie die u heeft opgedaan in ons fotoboek.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag