Grafmonumenten van glas

Bij natuurlijke grafmonumenten kunt u er voor kiezen het glas op natuurlijke wijze te laten smelten. Deze speciale smelttechniek geeft een grove structuur aan het glas. Van te voren bepaalt de glassmelter wat voor tekst en of ornament er in het glas mo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24686
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Materiaal Glas
Voertuigen Zeilboot

Productomschrijving

Bij natuurlijke grafmonumenten kunt u er voor kiezen het glas op natuurlijke wijze te laten smelten. Deze speciale smelttechniek geeft een grove structuur aan het glas. Van te voren bepaalt de glassmelter wat voor tekst en of ornament er in het glas moet komen om dit vervolgens in één geheel op ambachtelijke wijze te versmelten. Soortgelijke grafmonumenten kunt u in onze showtuin bekijken.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.