Grafmonument met blauw glas

Grafmonument met blauw glas foto 1
Het blauwe glas bestaat uit allemaal diverse lagen glas die tot een geheel zijn versmolten, dit geeft een prachtig natuurlijk effect. De donkere zerk van natuursteen zorgt ervoor dat het glas nog beter uit komt.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18770
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Collectie Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Kleurrijk
Liggende deel Glas, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen

Productomschrijving

Het blauwe glas bestaat uit allemaal diverse lagen glas die tot een geheel zijn versmolten, dit geeft een prachtig natuurlijk effect. De donkere zerk van natuursteen zorgt ervoor dat het glas nog beter uit komt.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.