Urngraf met een foto op glas

De foto is op het glas geprint. Door te kiezen voor een zwart wit foto zijn de kleurtonen volledig in balans met elkaar. De omranding van het urngraf heeft een bolle bovenzijde waardoor deze een vriendelijke uitstraling geeft.Een grafmonument maken wij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 5039
Bewerking Lasergravure
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Jong en eigentijds, Kort graf, Met bijzondere betekenis
Graftype Kort graf
Materiaal Glas
Symboliek Foto

Productomschrijving

De foto is op het glas geprint. Door te kiezen voor een zwart wit foto zijn de kleurtonen volledig in balans met elkaar. De omranding van het urngraf heeft een bolle bovenzijde waardoor deze een vriendelijke uitstraling geeft.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.