Bekijk winkels

Den Hollandsche Gedenktekens TielIn samenwerking met Van Kampen Uitvaartzorg

In het centrum van Tiel vindt u Van Kampen Uitvaartzorg. Hier kunt u terecht voor u advies over de aanschaf van een gedenkteken. Onze adviseur, Ben Dammers, komt langs op deze locatie om u in alle rust uitleg te geven over de aanschaf van een gedenkteken. Hier kunt u geen voorbeelden in het echt bekijken, wel kunnen wij uw ideeen verwerken in een bijzonder en uniek ontwerp.

Den Hollandsche Tiel
Tiel - adviespunt
Kwelkade 47
4001 RL Tiel
Bekijk route
034 4700 205

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Als u een bezoek wilt brengen raden wij u aan om hieronder een afspraak te maken. Wij zullen contact met u opnemen om een geschikt moment te plannen zodat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Ben Dammers, Den Hollandsche Tiel

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Tiel thuisbezoek

“meer dan tevreden“

Fijn dat het gedenkteken voor de verjaardag van mijn man geplaatst is. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat.

December 2021
Tiel

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

December 2021
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

December 2021
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

December 2021
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

December 2021
Nijmegen

Routebeschrijving

Kwelkade 47, 4001 RL Tiel

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Volg de A15 naar de Westroijensestraat/N835 in Tiel. Neem afrit 33-Tiel vanaf de A15. Neem afslag 33-Tiel richting Tiel/Maurik. Ga verder op de Westroijensestraat. Neem de Laan van Westroijen, Predikbroedersweg, Kijkuit, Voor de Kijkuit en Brugstraat naar de Kwelkade. U vindt uw bestemming aan de rechterkant.

Komende met het openbaar vervoer
U kunt ons goed bereiken met het openbaar vervoer. Onze bedrijf ligt op slechts 10 minuten van het treinstation in Tiel. U neemt de trein naar station Tiel via Utrecht of Elst. Op station Tiel neemt u buslijn 46 en stapt u op bij Station Passewaaij. Na 4 minuten stapt u uit bij halte Tiel, Rijksscholengemeenschap. U loopt deze straat ui richting de Nieuwe Tielseweg. U gaat links op deze straat en gaat bij de eerstvolgende rotone rechtsaf, de Graaf Waltgerlaan in. Na 60 meter gaat u links de Kleine Plantage in. U loopt langs een park. Na ongeveer 150 meter gaat u links de Kwelkade in. U vindt ons na 50 meter aan de rechterkant.

grafmonumenten adviseur ontwerper Karsten Flier
034 4700 205
Ben Dammers

Wat kunt u verwachten bij een bezoek?

“Tijdens uw bezoek kunnen we samen inspiratie opdoen in ons digitaal fotoboek met daarin ruim 1.500 voorbeelden. Deze monumenten geen u veel ideeën van wat er allemaal mogelijk is.

Na uw bezoek ontwerpen we samen een mooi en harmonieus gedenkteken, we gaan hierbij uit van de inspiratie die u heeft opgedaan in ons fotoboek.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag