Zuil grafsteen met glazen bol

Zuil grafsteen met glazen bol foto 1
De glazen bol is op een afgebroken zuil geplaatst welke symbool staat voor het afgebroken leven. De gekapte afwerking haalt de scherpe kanten van de grafsteen.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke ui... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13211
Collectie Exclusief, Glas, Kunstenaars, Natuursteen, Zuilen
Geloof Afgebroken zuil
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Bol of bal, Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Bol of bal
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

De glazen bol is op een afgebroken zuil geplaatst welke symbool staat voor het afgebroken leven. De gekapte afwerking haalt de scherpe kanten van de grafsteen.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.