Urnmonument vlinder glas

Urnmonument vlinder glas foto 1
Dit urnmonument wordt bijgestaan door sierlijk vormgegeven vlinder vleugels van glas. Wij maken altijd gebruik van hoogwaardig glas, dit is te zien aan de frisse blauw groene kleur. Vlinders staan symbool voor transformatie en vrolijkheid. Het natuurst... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19194
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Dit urnmonument wordt bijgestaan door sierlijk vormgegeven vlinder vleugels van glas. Wij maken altijd gebruik van hoogwaardig glas, dit is te zien aan de frisse blauw groene kleur. Vlinders staan symbool voor transformatie en vrolijkheid. Het natuursteen van het urnmonument is mat afwerkt waardoor het een bijdrage doet aan het zachte uiterlijk van het urnengraf.
Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.