Urnenmonumenten met glas

Urnenmonumenten met glas foto 1
Door het glas gekarteld af te werken blijft het urnenmonument een natuurlijke uitstraling houden. Wij ontwerpen onze urnenmonumenten tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met de klant. Vorm, kleur en materiaal zijn erg belangrijk voor het gewenste ein... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 8420
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Glas
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Door het glas gekarteld af te werken blijft het urnenmonument een natuurlijke uitstraling houden. Wij ontwerpen onze urnenmonumenten tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met de klant. Vorm, kleur en materiaal zijn erg belangrijk voor het gewenste eindresultaat.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.