Urnenmonument met vlinder in glas

Urnenmonument met vlinder in glas foto 1
Sierlijke vlinder van glas geëtaleerd in een toogmodel urnenmonument. In plaats van een vlinder kunt u bijvoorbeeld ook een vogel in glas laten ontwerpen. Het urnenmonument is van een warme natuursteen soort gemaakt waardoor het monument een zacht... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18739
Collectie Exclusief, Glas, Kort graf, Natuursteen
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Sierlijke vlinder van glas geëtaleerd in een toogmodel urnenmonument. In plaats van een vlinder kunt u bijvoorbeeld ook een vogel in glas laten ontwerpen. Het urnenmonument is van een warme natuursteen soort gemaakt waardoor het monument een zachte uitstraling krijgt.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.