Persoonlijk grafmonument RVS koptelefoon

Een bijzonder natuurstenen gedenkteken met glazen letterplaat. Als persoonlijke toevoeging is op het liggende gedeelte een koptelefoon van RVS toegevoegd. Het glas is mat gemaakt zodat tekst en eventuele afbeeldingen goed leesbaar blijven bij verschill... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16946
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Met bijzondere betekenis, Modern, Natuursteen
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Een bijzonder natuurstenen gedenkteken met glazen letterplaat. Als persoonlijke toevoeging is op het liggende gedeelte een koptelefoon van RVS toegevoegd. Het glas is mat gemaakt zodat tekst en eventuele afbeeldingen goed leesbaar blijven bij verschillende achtergronden of bij wisselend lichtinval.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.