Natuurlijke grafsteen met glas

Natuurlijke grafsteen met glas foto 1
De tekst van deze natuurlijke grafsteen is op glas gestraald. Door het glas te gebruiken voor het opschrift blijft de natuurlijke uitstraling van de grafsteen gewaarborgd. De grafbeplanting en de soortgelijke keien maken het een natuurlijk geheel.De na... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23079
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Materiaal Glas

Productomschrijving

De tekst van deze natuurlijke grafsteen is op glas gestraald. Door het glas te gebruiken voor het opschrift blijft de natuurlijke uitstraling van de grafsteen gewaarborgd. De grafbeplanting en de soortgelijke keien maken het een natuurlijk geheel.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.