Grafsteen met een kolibrie op glas

Grafsteen met een kolibrie op glas foto 1
Gematteerd glas met een smaakvol gestileerde kolibrie. Door gebruik te maken van onbewerkte keien en siergrassen is het een natuurlijke grafsteen geworden.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18216
Bewerking Emailleren, Gezandstraald
Collectie Glas, Kort graf, Natuurlijk, Natuursteen, Zwerfkeien
Dieren Kolibrie
Graftype Enkel, Kort graf, Natuurlijk
Materiaal Glas, Natuursteen, Zwerfkeien
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Vogel

Productomschrijving

Gematteerd glas met een smaakvol gestileerde kolibrie. Door gebruik te maken van onbewerkte keien en siergrassen is het een natuurlijke grafsteen geworden.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.